Termeni si conditii

Termeni si conditii aplicate pentru utilizarea site-ului www.depodent.ro

Compania care administreaza si este proprietarul site-ului www.depodent.ro, este S.C. Depodent Mag S.R.L.-D din Baia Mare, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J24/280/2013 si avand Codul Unic de Inregistrare 31403496.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C.Depodent Mag SRL-D isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi, fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune, poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii de utilizare".

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul site-ului, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma, tipul de informatie pe care il veti gasi pe acele site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca doriti sau nu sa vizitati aceste site-uri, sau sa luati in considerare informatia gasita pe site-urile respective.

1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului www.depodent.ro - imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. Depodent Mag S.R.L.-D si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. Depodent Mag SRL-D a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informatiile de pe site

S.C.Depodent Mag S.R.L.-D garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.depodent.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Depodent Mag S.R.L.-D, fara acordul prealabil scris al acesteia.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care ajung de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. S.C. Depodent Mag S.R.L.-D nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. S.C. Depodent Mag S.R.L.-D nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). S.C. Depodent Mag S.R.L.-D si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor, fara o notificare prealabila.

S.C.Depodent Mag S.R.L.-D raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale, in masutra in care sunt importuri proprii. Pentru celelalte produse intreaga responsabilitate pentru aceste defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite, atunci cand este cazul, de certificatul de garantie original, emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. Depodent Mag S.R.L.-D oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a unui pachet este valoarea sumei incasate de S.C. Depodent Mag S.R.L.-D de la acest client pentru pachetul respectiv.

4. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (24%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de vanzare tiparit pe factura va fi acelasi cu cel publicat pe site la momentul achizitiei.

5. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor achizitionate online are o arie de extindere nationala si se va face oriunde pe teritoriul Romaniei. S.C. Depodent Mag S.R.L.-D isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor, inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor.

S.C. Depodent Mag SRL-D isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate, daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. Depodent Mag S.R.L.-D care includ: incendii, inundatii, explozii, greve, epidemii, acte de terorism, proteste, sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va restabili o data de livrare, daca reuseste sa contacteze clientul. Daca nici de aceasta data clientul nu este gasit la adresa mentionata, comanda va fi returnata la sediul S.C. Depodent Mag S.R.L.-D si anulata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

6. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. S.C. Depodent Mag S.R.L.-D isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre S.C.Depodent Mag S.R.L.-D la adresa de e-mail office@depodent.ro sau prin fax, la numarul 0371339476. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul S.C. Depodent Mag S.R.L.-D. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

7. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, unde este cazul, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura, direct sau prin reprezentantii sai, service pentru produsul respectiv.

8. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul www.depodent.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Depodent Mag S.R.L.-D nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. S.C. Depodent Mag srl-D nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere ,pentru vizitarea site-ului www.depodent.ro

9. Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica in scris S.C. Depodent Mag S.R.L.-D ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre, sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client, sau pentru care a fost facuta proba ori instalarea.

Orice astfel de cerere/notificare va fi datata, semnata si trimisa de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail, la adresa office@depodent.ro. , sau prin posta la adresa sediului social al S.C.Depodent Mag SRL-D

10. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.depodent.ro ,sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare, de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Baia Mare. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri ,odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

Cu respect,
Echipa Depodent