Despre noi / Parteneri

Depodent a pornit ca o afacere de familie, din dorinta de a dezvolta zona de nord-vest a tării. De atunci ne-am extins permanent, oferind produse și servicii la nivel national.

Având o echipa tânără și dinamica am reușit să ne impunem pe piața medicală românească prin seriozitate, promptitudine și calitatea produselor oferite.

Am investit mult timp şi multă energie pentru a ne crea un loc pe piaţa de profil, dorim să aducem noi oportunităţi pentru medicii stomatologi şi tehnicienii dentari din zonă.

Firma este administrata de Ing. Irina Coroş, consultanţa medicală este asigurată de Dr. Felicia Coroş şi Dr.Tudor Coros, consultanţă juridică de către Av. Roxana Coroş, iar consultanţa financiară şi dezvoltare de către Ing. Calin Coroş.

Organigrama Depodent Mag

Conducerea:

  • Ec. Mihai Pop - Director Marketing - office@depodent.ro

Departament radiologii:

  • Fizician Medical Vlad Birela - 0741 201 687

Departament Service si Montaj:

  • Mircea Maxim - 0722 192 009

Departament implantologie:

  • Coros Irina - 0745 400 558 - irinacoros@depodent.ro

Echipa de vânzări:

  • Ec. Raluca Zai - 0722 532 024 - zairaluca@depodent.ro
  • Ec. Catalin Lache - 0737 532 022 - catalinlache@depodent.ro
  • Ec. Catalin Bota - 0737 532 023 - catalinbota@depodent.ro

Dorinţa noastră este de a furniza rapid echipamente, instrumente şi materiale de calitate superioară, pentru specialişti, care au nevoie de ce e mai bun in domeniu.

Am creat parteneriate durabile cu mari companii producatoare, din Germania, Italia, S.U.A, Lituania, Korea, Hong Kong, produsele noastre au toate avizele sanitare necesare, precum şi certificate de calitate recunoscute la nivel mondial.

Vă multumim pentru ca sunteti alaturi de noi şi ne simţim onorati să vă avem drept clienti. Ne-am propus ca scop menținerea calității produselor și serviciilor, în așa fel încât toți clienții noștri să fie pe deplin multumiți.

Cu respect,
Echipa Depodent